Rapporter

Du kan vise en rapport for Kaspersky, som viser alle oppdagede objekter. I tillegg opprettes en separat detaljert rapport for hver av følgende programkomponenter: Fil-antivirus, sikker surfing, blokkering av nettverksangrep, privat surfing og virusskanning og oppdateringsoppgaver.

Åpne vinduet Rapporter

Kaspersky-programmet kan lagre rapporter i tekstformat. Denne funksjonaliteten kan være nyttig hvis programkomponenter eller oppgaver resulterer i en feil som du ikke kan fikse på egen hånd og du trenger hjelp fra Kasperskys kundeservice. Send i dette tilfellet en tekstrapport til Kasperskys kundeservice slik at spesialistene våre kan studere problemet og fikse det så raskt som mulig.

Eksporter en rapport om en komponent i Kaspersky eller en oppgave til en tekstfil

Som standard logger ikke Kaspersky-programmet informasjonshendelser i rapportene. Du kan tillate logging av informasjonshendelser.

Merk: Denne innstillingen gjelder bare Fil-Antivirus. Loggføring av ikke-kritiske hendelser øker rapportfilens totale størrelse betraktelig.

Tillate logging av informasjonshendelser i rapporter

Rapportfiler kan inneholde personopplysninger som er innhentet under drift av beskyttelseskomponenter, slik som fil-antivirus, sikker surfing, privat surfing, som følger:

Rapportfiler lagres lokalt på datamaskinen. Rapportfiler slettes 30 dager etter at de loggføres. Fil størrelsen til en rapport kan ikke være over 1 MB. Banen til rapportfiler er ~/Library/Application Support/Kaspersky Lab/KAV/Data/Report.